Luft til luft varmepumper

Montering af varmepumpe i solid kvalitet

Ønsker du et bedre indeklima, er montering af varmepumpe lige det, du mangler. Hos Bjørnholt EL Hornbæk er jeg ekspert i montering af varmepumper, og jeg forhandler et bredt udvalg af samt leverer for kunder i Hornbæk, Helsingør, HIllerød, Gribskov og omegn.

Er du interesseret i at høre, hvad en varmepumpe kan gøre for dig, har jeg mange års erfaring og tilbyder en gratis konsultation. En luft til luft varmepumpe er en effektiv og energibesparende energiform, som i stigende grad anvendes i sommerhuse og i almindeligt parcelhusbyggeri.

Årsagen til populariteten er blandt andet, at installationsprisen er lav, og at der normalt er betydelige besparelser at hente på driften. Jeg forhandler udelukkende varmepumper i solid kvalitet, der holder i mange år.

Hvad koster montering af varmepumpe?

Der findes både en luft til vand varmepumpe og en luft til luft varmepumpe, som er den billigste af dem alle. Den udvinder varmen fra luften udendørs og sender den varme luft ind i huset.​​

Varmepumper fås i mange størrelser, modeller og til forskellige priser. De kan koste alt fra få tusinde kroner til over 20.000 kroner.

Prisen afhænger af dit behov og størrelsen af boligen eller virksomheden, som varmepumpen skal opvarme eller nedkøle.

Synes du, at det er uoverskueligt at finde ud af, hvilken varmepumpe der er den rigtige løsning til dig, er du velkommen til at tage mig med på råd og få vejledning, så du er i stand til at vælge den rette til dine behov og din økonomi. Det er helt uforpligtende.

Kontakt mig og aftal en tid til en gratis konsultation

Kunne du tænke dig en gratis konsultation i forbindelse med rådgivning om levering og montering af varmepumpe, kan du kontakte mig for at aftale en tid på telefon 20 88 08 42 eller på e-mail rene@bjornholt-el.dk.​​

Diskret og energieffektiv varmepumpe for gulvmontage

Vores første gulvplacerede luftvarmepumpe

Den nye MFZ KJ luftvarmepumpe fra Mitsubishi Electric er vores første model til gulvmontage med den revolutionerende Hyper Heating-funktion. Indendørsen-hedens kompakte format gør den ekstremt nemt at placere. Samtidig er det en af de mest effektive varmepumper med en kapacitet som overgår de fleste. MFZ KJ blander sig diskret med det omgivende miljø, mens den på bedste vis fordele varmen jævnt i dit hjem.

Se brochuren her:

LN – HERO Helten der varmer din hverdag

HERO er en varmepumpe, der dominerer varme og kulde, og styrer komforten i dit hjem, helt efter dine behov. HERO giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men også køling på varme sommerdage. Med funktioner som i-see Sensor, Night mode og WiFi er HERO super helten du har brug for.

Fås I følgende farver: Hvid – Perle hvid – Piano sort – Rubin rød

Se brochuren her:

Effektiv varmepumpe til mindre villaer og sommerhuse

Slankt design med en forbedret luftgennemstrømning

Se brochuren her:

En skandinavisk varmepumpe specielt tilpasset vores klima

Compact Fighter leverer en effektiv og behagelig varme, selvom den er kompakt og let at installere. Compact Fighter passer overalt og er perfekt til huset, garager, sommerhuse eller andre foretrukne steder. Compact Fighter er den lille sværvægter, der klarer alt. Og den er så kompakt, at den endda kan monteres over en dør.

Se brochuren her:

Så flot har en varmepumpe aldrig set ud tidligere

Sådan har en varmepumpe aldrig set ud tidligere. Kirigamine Zens smalle, luksuriøse og strøm-linet Design glider ubemærket ind i dit hjem, og i såvel åben som lukket position falder den dis-kret ind. Sammen med det lave støjniveau er varmepumpen knap synlig i dit hjem. Varmepum-pen er så lydsvag at selv lyden af blade der rasler i vinden kan overdøve lyden af Kirigamine Zen.

Fås I følgende farver: Sølv – Sort – Hvid. Alle varianter er med sølvkant

Se brochuren her:

Luftkonditionering – køling på varme sommerdage

Sommeren i Danmark er de senere år blevet varmere og varmere, og temperaturer over 30 grader er blevet mere regel end undtagelse. Med HR. COOL behøver du ikke sidde inde og føle dig træt, eller sove dårligt om natten. Nu har du mulighed for, med god driftsøkonomi, at køle dit hus ned på de varmeste sommerdage.

Se brochuren her:

Det ideelle klimaanlæg til mindre butikker og erhvervslokaler

Energieffektive klimaanlæg, til køl og varme. MSZ-AP60 / 71 passer til dem, der ønsker en me-re økonomisk, men også energieffektivere løsning. Perfekt til den mindre butik, frisør, kontor eller lignende. Det flotte design gør varmepumpen let at placere i indemiljøet. Med det køle-middel R32, er varmepumpen miljøvenlig, og et trygt valg som sænker dine energiomkostnin-ger.

Se brochuren her:

Højeffektiv gulvmonteret indendørsenhed til alle miljøer

Enkel og pladsbesparende gulvmonteret/”gulvstående” enhed til alle miljøer. Vandret luftfor-deling med swing-funktion. Enkel betjening via display’et der er monteret i front. Der er plads til en ekstern kondensvandpumpe integreret i enheden. Med hele 16 m i kastelængde på blæ-ser (str. 140) passer denne indendørsenhed perfekt til store lokaler, hvor pladsen er begræn-set, eller hvor væg- og loftoverflader kan ikke bruges, som f.eks. butikker, data- og process-rum.

Se brochuren her: